Сватбена Агенция Dekor


Цялостно планиране и организиране на едно сватбено събитие.

Сватбата е най-емоционалното лично събитие. Събитието , чието приказно вълшебство се крие в малките детайли , отразени през вашият поглед. Тя е отражение на вашите мечти, представи, характер и стил , а нашата мисия е да превърнем тези мечти в реалност. Планираме организацията и реализацията на различни като бюджет ,стил и обем сватби :  тематични , класически, романтични , строго официални, традиционно български , древно тракийски – с всички вълнуващи обичаи , обреди и ритуали. По време на цялата подготовка на сватбеното събитие ,ние ще се съобразяваме изцяло с предвидения от вас бюджет и ще осигурим толкова услуги , колкото пожелаете. Заедно ще превърнем вашата приказна сватба във вълшебство , което завладява душите и сърцата , ще я направим уникална , неповторима , изпълнена с блясък и красота, за да остави прекрасни и незабравими спомени.

Можем да ви помогнем в избора и организацията на :

  • Избор на сватбена тема –На нашата първа среща ще обсъдим  темата на вашата сватба , каква да бъде нейната визия , с какъв бюджет да се съобразим и на тази база ще ви предлагаме варианти. Ще реализираме всяка идея, за да направим сватбения ви ден уникален и незабравим .Всички елементи и детайли на украсата ще бъдат една завършена хармонична цялост .
  • Оборудване, сватбена декорация, цветя и аксесоари – след уточняване на идеята, ние ще се заемем с реализацията ѝ . Нашите дизайнери и декоратори ще изградят цялостната сватбена визия. Декорацията на вашият специален ден няма граници и нейната цена се определя от мащаба и сложността на изработка , количеството и вида на цветята и материалите .
  • Предложения за програма  –Заедно ще подготвим внимателно и сватбената програма – гостуващи изпълнители ,игри , диджей и  музика съобразена изцяло с желанията ви.
  • Видео и фото заснемане –Изключително важен е изборът на сватбен фотограф и видео оператор, за да сте сигурни, че сватбената фотосесия, снимките и видеото, ще запечатат завинаги спомените за вашата сватбена приказка , чрез романтичен филм и възхитителни снимки. Затова ще ви срещнем с добри професионалисти.
  • Сватбената торта - уникална и зашеметяваща, в пълен синхрон с желанията ви и темата на тържеството- прелестна изненада за всички гости и грандиозен завършек на вашия сватбен ден ! Хайде  да обсъдим идеите ви заедно!  
  • Дизайн и изработка на сватбените покани, менютата, картичките с имената на гостите, подаръците за тях –ще обсъдим заедно  всеки детайл. Менютата, картичките, подаръците се изработват отново според основната тема на специалния ден. Вниманието към тях подсказва на гостите ви вашето специално отношение към тях .
За нас , вашата сватбена приказка е нашето вдъхновение !
Телефон:

0888 55 06 26

BUY NOW