Кръщене


За светото тайнство Кръщение.

Кръщаването на дете е един от най-важните празници в християнското семейство. Кръщенето е първото тайнство, което приобщава към християнството всеки човек . Тайнството Кръщение се извършва само веднъж и затова е неповторимо като раждането на човека.  За извършване на тайнството Кръщение на детето са необходими няколко аксесоара, които имат ритуален характер. Необходимите аксесоари за кръщене на момче или момиче ще ви предложим под формата на цялостни , или частични  комплекти за кръщене, покани за кръщене , подаръчета за гости , украсени изцяло в цветовата гама на кръщенето и носещи неговите декоративни елементи. За да създадете допълнително тържествена празнична атмосфера , бихме могли да ви предложим украса на църквата и украса на ресторанта , в който ще почерпите за здраве вашите близки.

Пълният комплект за кръщене включва:
  • Декорирана кръщелна свещ с височина 35см.
  • Комплект за църква / дар за храма / включващ: кърпа за свещеника, сапун в декорирана кутийка, ароматен елей в украсено шише, мед, червено вино, кутийка за коса и кутийка за кръстче.
  • Кръщелна кърпа с бродерия ,изработена от фин памук, с размери 140/70см. Кърпата може да бъде с бродиран кръст или ангелчета, а в допълнение може да се изработи с персонализирана бродерия, включваща името на детето и датата на кръщенето .

Дара за храма може да бъде поръчан в комплект включващ целия набор от аксесоари, или само част от аксесоарите, изцяло според желанието на клиента. Аксесоарите от дара за храма могат да бъдат поставени в декорирана кошница .

Телефон:

0888 55 06 26

BUY NOW